Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från kategorin: Stockholm

Kan det bli bättre?

2011-05-11 21:38:37

Under några morgnar i rad har jag fått möjligheten att börja dem så här. I love it! :-D


Familjebesök

2011-05-07 10:50:32

Bror är på besök! :-D Även om jag senast i söndags var i Umeå och träffade alla i min familj så känns det sjukt roligt att ha brorsan här och att han får se Stockholm. Igår var det mestadels shopping på agendan och idag ska det bli lite fotoutställningar, skönt häng och självklart lite shopping. Bra tajmat är även att det har blivit väldigt bra väder, sol och ca 15+. Ha en bra dag! :-)Gömda stigar

2011-04-17 20:55:03
Idag gick jag på upptäcktsfärd i Johanneshov, bland annat på en stig/gångväg som går längst tågspåret. Den vägen var mycket mer mysig än vad jag trodde, det kan dock bero lite på det mysiga och varma vädret.

BloggalbumMy hood

2011-04-17 20:25:34
Fint väder = promenader = många bilder. Så har det i alla fall blivit under de senaste dagarna. Kameran har följt mig vart jag än går vilket resulterar i många bilder. Jag är sjukt tacksam över att det redan blivit varmare ute, jag kan lämna vinterjackan hemma och överleva med en kofta. Underbart! Får hoppas det fina vädret kommer att stanna. Här kommer lite bilder från Johanneshov, Globen och söder. Enjoy!Recap

2011-03-29 20:25:23
Var ska man börja.. Jag har i alla fall hittat en lägenhet som jag kommer kunna bo i under hela exjobbet här i Stockholm. Det känns sjukt skönt! Nu på slutet hade jag sakta men säkert börjat ställa in mig på att jag skulle vara tvungen att åka hem på grund av bostadsbrist. Jag som precis började känna mig hemma på Riksbyggen och med uppgiften som jag ska göra, jag hade precis fått mina "SL-ben" och jag hade precis börjat upptäcka de många köpcentra som finns utanför stadskärnan.

Det har hänt en del sedan sist.

Bland annat har jag varit på Debaser och lyssnat på Dangers magiska toner, det var ett kärt återseende sen jag senast såg honom i Umeå på samma klubb, Shape up!

Jag har hjälpt till att flyttstäda Annas lägenhet då hon har flyttat till Chicago.

Jag har en egen lägenhet att komma hem till (vid Globen). På grund av Internet-brist under förra veckan (med undantag av mobilsurfning) blev det många tidiga kvällar. Det var inte helt ovanligt att jag låg i sängen redan vid 22.30 (jag som brukar vara uppe till tolv i alla fall).

Jag har varit och gått i väldens längsta tunnelbane-tunnel för att komma fram till ett stängt bibliotek och vara tvungen att vända om igen. Det var en resa som jag nästan kunde vara utan, men jag måste medge att resan kändes värd att göra tackvare den fascinerande tunnelnt.

I förrgår har lyckades jag laga min favorit-haloumi-rätt (sallad, tomater, basilika, bulgur och haloumi) precis som jag vill ha den. Jag blev så stolt och den såg så god ut att jag var tvungen att dokumentera..

BloggalbumMat för gudar

2011-02-22 19:40:12
Men så är kanske inte fallet, i detta fall är det mycket god mat för människor. Under de senaste dagarna har det förekommit en hel del köpt mat på lunchen, det gör ont för plånboken men ack vad bra det är för magen. Favoriten jag pratar om är en biff-sallad med sallad, ingefära, chilli, sesamfrön, matvete och ganska tunt skuren biff. En perfekt kombination av delar från himmelriket. Biff-salladen finns på Frukostklubben typ på baksidan av T-Centralen för 115 kronor…
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf