Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från juli 2011

Sommarfavoriter

2011-07-22 12:34:07
Här kommer mina musikfavoriter denna sommar. Låtar som får mig, ett år framöver, att tänka tillbaka på denna sommar med glädje. Enjoy!

Katy Perry - Last Friday night (T.G.I.F.)


Tove Styrke - High And Low


Välkommen In - Veronica Maggio


Eric Amarillo - Om sanningen ska fram


STAT & ORCHESTRA LIVE - Say Hello


Thomas Stenström - Detsamma


Dante - Next To You


On the road

2011-07-20 22:55:45

Utsikten från Tegsbron.
(Canon 60D, Tamron @ F/5 1/400 ISO 400)


Med Korn, Nightwish, Audioslave, Queen of the Stoneage, Evanesence och brorsan som sällskap blev det en roadtrip norrut i helgen.

Det var faktiskt skönt att få komma hem till storstadsbetongen lite, sedan jag kom hem från Stockholm har jag knappt varit i Umeå. Fick chans att leka med stationära datorn, hänga på stan och fira en av mina kompisar som fyllde kvarts-tant.

Nyss kom jag och brorsan tillbaka till vår stuga efter att ha hälsat på farmor och farfar där vi spelade Yatzy och fikade mackor. Awesome. Det är inte sommar på riktigt föräns man har spelat Yatzy och käkat mackor hos dem!

Ett smått oinspirerat inlägg som jag försökt knåpa ihop sen igår..

Trött som en gnu (suttit med exjobbet hela dagen idag - blir nog snart klar *håller tummarna*). Blir nog sängen och en dejt med John Blund snart.
Toddles!Folkfest & recap

2011-07-12 16:05:18

Alla människor i Ö-vik invarderade stan för att se Orup spela.
(Canon 60D, Tamron @ F/3.2 1/800 ISO 120)


Seg dag idag.. Vi kan kalla det för kompensation för gårdagen då jag äntligen tog på mig löparskorna för promenad-/jogging-tur, lite tackvare appen RunKeeper som jag ville testa. Det känns skönt att få komma igång med springningen, jag har inte haft lust att springa sedan jag var i Bradford för ett år sedan.

Förra veckan bjöd tidningen 7 och Orup på en gratis konsert, och jag tror att inte en enda Öviksbo stannade hemma. Det var länge sedan jag såg så många människor samlade på en och samma plats.

Idag är det tråkigt väder och jag drömmer om alla häftiga och fina färger på nagellack som KleanColor har..Ö-vik by night

2011-07-09 11:15:37

Bild över Ö-viks hamn nattetid.
(Canon 60D, Tamron @ F/3.5 1/40 ISO 1000)


Under veckan drog jag med brorsan till Olearys i Ö-vik för att bland annat se Ola spela. Under alla somrar som vi spenderat i stugan har vi inte förän nu tagit oss in till stan på kvällen för att se utelivet, visserligen drog vi ut en onsdag men det var ändå människor på Olearys. På Olearys fanns en stor blandning av människor; yngre och äldre, samt världens mysigaste uteservering. Helt klart värt en replay.
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf