Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från juli 2010

Semester

2010-07-30
Jag har snart avslutat semestervecka nummer 1 av 2, den har spenderats och kommer fortsättningsvis spenderas i stugan. Det är konstigt att tänka på jobbet som jobb eftersom jag själv hela tiden tänker att det är skolarbete, vi gör i princip samma saker som i ett skolprojekt, men med skillnaden att det är vi som bestämmer vad som ska göras, när det ska göras och hur.

Som en förberedelse inför en biopremiär i höst började jag läsa den sjunde Harry Potter boken, shit vad de böckerna är bra. Då jag inte har läst en Harry Potter-bok på länge hinner jag alltid glömma bort att man faktiskt kan sitta och sträckläsa dem, komma in i en helt ny värld som man inte vill lämna. Det ska bli väldigt intressant att se hur de har lyckats med en film som är inspelad som två delar. Varje gång en bok har blivit till film känns det ofta som att filmen hade blivit bättre om den varit längre och var mer som boken.

Hehe, med vädret som är nu (regn och massa åska) känns det som en riktig sommar. Vad är en svensk sommar utan lite blixt och dunder om natten? Jag började skriva stycket ovan igår men var tvungen att stänga ner all elektronik igår på grund av åskan som gick i närheten.

På tal om filmer har denna biosommar verkligen satt en på prov! Det finns så många filmer som jag inte hunnit se; Robin Hood, Inception, Salt och många som jag på ett eller annat sätt sett; Shrek 4, Knight and day, Eclipse, Prince of Persia, Karate Kid, Killers, A-Team. Urgh, vad SF ska ha fått in mycket pengar denna sommar!

Avslutar inlägget med en liten bild.


En bild från Luleå som jag besökte för ett par helger sedan.


Snart ska jag och brorsan pysa iväg hem till Umeå över helgen, vi får se vad den har att erbjuda. :)Salem Al Fakir

2010-07-18


Shit vad tiden går! Tiden bara rinner förbi, jag måste ha haft väldigt roligt den senaste tiden, och det stämmer ju.

För ett par veckor sedan, 8:e juli, spelade Salem Al Fakir i Umeå och jag passade på att inte bara njuta av underbar musik utan även fotografera lite. Sjukt bra var han, fick gåshud då han spelade Brooklyn Sun och den är egentligen inte min favoritlåt.


Klicka på bilden för att få fram en större storlek


Efter konserten åt jag säsongens första mjukglass. En aningens sent kanske, händer inte ofta att jag äter mjukglass - vet inte ens om jag åt någon förra sommaren. Godare glass har jag nog inte ätit!Sedan Salems konsert har jag varit i Luleå, tagit sommarens första dopp, käkat mer mjukglass och jobbat en hel del. Jag får skriva mer om det i senare inlägg.

Toddles.Konsert

2010-07-07
Förra helgen, då jag var i stugan, passade jag och brorsan på att se vad Ö-viks Hamnfest hade att erbjuda i form av konserter. Vi lyssnade inte bara på bra musik utan vi fotade även en del, det var första gången som jag for till en konsert endast för att fota. Insåg även, efter fått testa brorsans zoom-objektiv, att jag ganska snart bör införskaffa ett zoom-objektiv också.


Klicka på bilden för att få fram en större storlek


Imorgon får jag chansen igen att fota konsert då Salem al Fakir ska spela på Sommaren i City. Det ska bli sjukt kul. Efter att jag såg honom på Umeå Open tidigare i år är jag helt såld på hans nya skiva och hans musik.Top 3

2010-07-05
Varje sommar skaffar jag mig favoritlåtar som jag inte kan släppa, här är årets samling.

Train - Hey, Soul SisterOskar Linnros - Från och med duJohnossi - What's the point (bassflow remix)


Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf