Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från maj 2011

Moderskänslor

2011-05-31 18:11:47
Tanken var ju att jag i samband med gårdagens inlägg även skulle visa detta videoklipp men det får bli i ett eget inlägg, vilket jag egentligen tycker är mer än rätt. Klippet är så sött! Har du inte sett det än, titta och NJUT! :)

Btw, hur kan det vara varmt i skuggan trots blåst. Helt otroligt! Tror sommaren gjorde ett besök i Stockholm idag.Om sanningen ska fram

2011-05-30 13:48:29
Den låt som förutspås bli sommarens låtplåga, och vilket skulle kunna stämma. En katschig låt som är lätt att sjunga och dansa till på dansgolvet, win-win dvs.


Men sedan den har kommit ut har en andra version av samma låt släppts, denna version sjungs av en tjej och har en helt annan text. Och om sanningen ska fram tycker jag den andra versionen är bättre.


Nu blir det att återgå till arbetet med exjobbet, nästa blogg-inlägg blir nog ett inlägg om lite bilder och om min nya kamera. Toddles! :)Längtan

2011-05-22 11:52:08

Jag längtar efter en ledig sommar i stugan med massor av sol och bad.


Kan det bli bättre?

2011-05-11 21:38:37

Under några morgnar i rad har jag fått möjligheten att börja dem så här. I love it! :-D


Awh, u r kidding me!

2011-05-08 20:32:57
En halvtimme senare lyckas jag nu slita mig från söta och mindre söta youtube-videos av katter och kattungar (det är lätt att komma in på sidospår när man tittar på videoklipp med djur!). För ett par dagar sedan såg jag en video med en hund som jag tyckte var väldigt rolig och charmig. Ett par dagar senare och ca 20 visningar av den videon senare är den lika rolig och charmig, men jag har återupptäckt en genre med komiska videoklipp som har med djur att göra.

Videoklippet jag såg första gången för ett par dagar sedan:En komisk kattvideo som jag precis hittade (tror dock jag sett den förr, men ack så rolig!):

Familjebesök

2011-05-07 10:50:32

Bror är på besök! :-D Även om jag senast i söndags var i Umeå och träffade alla i min familj så känns det sjukt roligt att ha brorsan här och att han får se Stockholm. Igår var det mestadels shopping på agendan och idag ska det bli lite fotoutställningar, skönt häng och självklart lite shopping. Bra tajmat är även att det har blivit väldigt bra väder, sol och ca 15+. Ha en bra dag! :-)Viva la Diva nr 70

2011-05-04 21:37:12

Viva la Diva nummer 70


Det var rätt länge sedan jag gjorde ett sånt här inlägg, trots att det inte råder någon direkt brist på lack. ;-) Under den senaste tiden har jag fallit mestadels för glitter-lack, beror nog glitter-lackens förmåga att skifta i färg - det är inte statisk i sin färg. Det senaste lacket är ett nagellack från Viva la Diva och är ett turkosfärgat glitter-lack med klarblåa och gröna glitter i. Innan jag provade det tänkte jag mig att det blåa i lacket skulle vara tydligast, men med det gröna glittret blir det mer tuskos än blå. En sjukt fin färg! Att ha den färgen på naglarna är som att ha juveler på naglarna. :-)25 2/5

2011-05-03 19:40:27
Efter en hel helg med födelsedagsfirande och valborg borde min födelsedag igår inte ha kommit som någon överraskning för mig själv. Ändå kunde jag inte förstå att den hade kommit. Inte så mycket för att jag skulle fylla år och bli ett år äldre utan för att det var den dag då jag som liten ansåg att jag skulle vara vuxen. När jag var liten tyckte jag att om man var 25 år så var man vuxen, en uppfattning som jag inte alls delar nu. Jag tror jag väljer att inte bli 25 är i sinnet riktigt än (å andra sidan, hur definierar man en 25:årings mentalitet?). Jag har inte upplevt tillräckligt och känner mig heller inte tillräckligt vuxen för det. Dessutom så är åldern bara ett nummer. Eller hur? :)


En bild från Valborg: lyckades ta mig till en majbrasa - första gången på typ 5 år. Har saknat att hänga vid en majbrasa kring Valborg, utan den har våren inte känts riktigt komplett.

Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf