Recap

2011-03-29 20:25:23
Var ska man börja.. Jag har i alla fall hittat en lägenhet som jag kommer kunna bo i under hela exjobbet här i Stockholm. Det känns sjukt skönt! Nu på slutet hade jag sakta men säkert börjat ställa in mig på att jag skulle vara tvungen att åka hem på grund av bostadsbrist. Jag som precis började känna mig hemma på Riksbyggen och med uppgiften som jag ska göra, jag hade precis fått mina "SL-ben" och jag hade precis börjat upptäcka de många köpcentra som finns utanför stadskärnan.

Det har hänt en del sedan sist.

Bland annat har jag varit på Debaser och lyssnat på Dangers magiska toner, det var ett kärt återseende sen jag senast såg honom i Umeå på samma klubb, Shape up!

Jag har hjälpt till att flyttstäda Annas lägenhet då hon har flyttat till Chicago.

Jag har en egen lägenhet att komma hem till (vid Globen). På grund av Internet-brist under förra veckan (med undantag av mobilsurfning) blev det många tidiga kvällar. Det var inte helt ovanligt att jag låg i sängen redan vid 22.30 (jag som brukar vara uppe till tolv i alla fall).

Jag har varit och gått i väldens längsta tunnelbane-tunnel för att komma fram till ett stängt bibliotek och vara tvungen att vända om igen. Det var en resa som jag nästan kunde vara utan, men jag måste medge att resan kändes värd att göra tackvare den fascinerande tunnelnt.

I förrgår har lyckades jag laga min favorit-haloumi-rätt (sallad, tomater, basilika, bulgur och haloumi) precis som jag vill ha den. Jag blev så stolt och den såg så god ut att jag var tvungen att dokumentera..

BloggalbumSkriv en kommentar till inlägget:

  • ett + åtta =
Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf