Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från november 2011

En dimmig dag

2011-11-25 11:01:36

En extra bild från den dimmiga promenaden
(Canon 60D, Samyang @ F/2.8 1/40 ISO 1600)


För ett par dagar sedan när jag skulle gå på en promenad var det dimmigt ute passade jag på att ta med mig kameran. Här kan ni se resultatet.Ny design, Twilight mm

2011-11-16

Nya designen


16:e november.. Redan?...

Dagen då jag som stort Twilight-fan har, sedan ett tag tillbaka, markerat i kalendern. Första filmen av sista Twilight-boken har premiär på bio idag! Som vanligt har filmen inte fått några bra recensioner och som vanligt har åldersgränsen sänkts. Hur som helst ska det bli kul att se filmen, som bygger på imo den bästa boken.

Jag har sedan länge tänkt att uppdatera min hemsida med en ny design, men inte kunnat tagit mig för. Eller snarare jag har tagit mig för flera gånger men inte hittat någon design som jag varit nöjd med. Denna gång har jag separerat bloggen från övriga sidan, tänkte det kunde vara bra att skona framtida chefer mitt vardagbabbel om de inte är intresserad av det. Bloggen finns nu på kontakt-sidan på "portfolio"-hemsian. Den råkade även bli på engelska, "better safe than sorry, right?". Vet inte vad jag kommer att söka för jobb så det kändes lika bra. Har också planerat att fixa/snygga till URL:ena, men det har inte heller blivit av än.

Till en helt annan grej. I våras efter en del klumpigheter i tvättstugan som resulterade i att jag tappade ner mobilen två gånger i betong-golv, så blev en del av skärmens pixlar helt svarta. Jag gav upp hoppet direkt om att den skulle bli sig lik. Funktionerna fanns dock kvar och mobilen var helt bruklig. Nu ett halvår senare inser jag till min lycka att antalet svarta pixlar har minskat! Skärmen är nästan helt återställt. Teknikens under alltså!
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf