Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från kategorin: Musik

Idol

2011-09-08 10:02:32
Förövrigt kan jag inte få nog av Moa Lignells låt som hon sjöng på audition till Idol. Hoppas verkligen hon kan få slå igenom utan idol!

Moa%20kn%C3%A4ckte%20juryn%20med%20sin%20egna%20l%C3%A5t
Sommarfavoriter

2011-07-22 12:34:07
Här kommer mina musikfavoriter denna sommar. Låtar som får mig, ett år framöver, att tänka tillbaka på denna sommar med glädje. Enjoy!

Katy Perry - Last Friday night (T.G.I.F.)


Tove Styrke - High And Low


Välkommen In - Veronica Maggio


Eric Amarillo - Om sanningen ska fram


STAT & ORCHESTRA LIVE - Say Hello


Thomas Stenström - Detsamma


Dante - Next To You


Folkfest & recap

2011-07-12 16:05:18

Alla människor i Ö-vik invarderade stan för att se Orup spela.
(Canon 60D, Tamron @ F/3.2 1/800 ISO 120)


Seg dag idag.. Vi kan kalla det för kompensation för gårdagen då jag äntligen tog på mig löparskorna för promenad-/jogging-tur, lite tackvare appen RunKeeper som jag ville testa. Det känns skönt att få komma igång med springningen, jag har inte haft lust att springa sedan jag var i Bradford för ett år sedan.

Förra veckan bjöd tidningen 7 och Orup på en gratis konsert, och jag tror att inte en enda Öviksbo stannade hemma. Det var länge sedan jag såg så många människor samlade på en och samma plats.

Idag är det tråkigt väder och jag drömmer om alla häftiga och fina färger på nagellack som KleanColor har..Om sanningen ska fram

2011-05-30 13:48:29
Den låt som förutspås bli sommarens låtplåga, och vilket skulle kunna stämma. En katschig låt som är lätt att sjunga och dansa till på dansgolvet, win-win dvs.


Men sedan den har kommit ut har en andra version av samma låt släppts, denna version sjungs av en tjej och har en helt annan text. Och om sanningen ska fram tycker jag den andra versionen är bättre.


Nu blir det att återgå till arbetet med exjobbet, nästa blogg-inlägg blir nog ett inlägg om lite bilder och om min nya kamera. Toddles! :)Adele och Linnros

2011-04-03 18:45:52
Under förra veckan tog jag äntligen tag och uppdaterade musiken på min musikspelare i telefonen. Det var på tiden! Det känns som om senast jag gjorde detta var när jag köpte mobilen. Artisterna som fick flytta in i min telefon är Adele, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Robyn. Robyn och Daniel Adams-ray har jag lyssnat på en hel del tidigare så deras skivor var det inte så mycket nytt på. Däremot var det Adele och Oskar Linnros som fick stå för överrasknings-favoriterna. Följande är några av mina favoriter

Några fler låtar som lyckats fastna är "Roumour has it" med Adele samt "25" med Oskar Linnros (passande med tanke på att det snart är min tur att bli 25..).

Nu hoppas jag att min ugnsstekta lax ska bli klar snart. Tajming i köket är inte min grej: bulgurn är redan klar medan laxen mer eller mindre är helt rå. Oh well, den som väntar på något gott..
Provade förresten pizzerian som ligger precis brevid där jag bor (tar ca 30 sekunder att gå dit) nu i helgen. Jag hade tänkt vänta längre med det för risken är att jag går dit och handlar mat varje dag, det skulle inte vara bra för figuren. God pizza hade de i alla fall, och det visade sig att de även hade annat man kunde beställa; sallad, rull-kebab, indiskt.

Får väl se hur många inlägg det kommer bli famöver. 3G-routern som jag tänkte använda valde att sluta fungera när den kom ner till Stockholm, eller så valde den att ge upp på grund av min hantering med teknik. Sitter nu med datorn uppkopplad mot mobilen som wifi hotspot (trådlös router). Fungerar bra, men seeeg.

Toddles!Melodi-favoriter

2011-02-28 21:30:42
I lördags gick ju sista delfinalen i melodifestivalen, och jag tycker det verkar som om de bakom programmen har problem att placera ut alla låtar i de olika avsnitten. Alla mina favoriter var ju i lördagens program. Här är en liten samling på de bidrag som jag sett och inte kunnat släppa.

Melody Club på Melodifestivalen, äntligen - så rätt.Vet inte riktigt vad jag tycker om skinn-handske-på-ena-handen-stilen, men det krävdes kanske för glasscenen.Bengtzing funkar alltid i Melodifestivalen.Lite Within Temptation/Nightwish-varning på denna låt.Hmm, det blev en väldigt lång lista men, men.
Gick förbi Olof Palmes mordplats idag, det låg rosor och det var genomströmning av människor där. Blev faktiskt lite förvånad, kanske för att jag inte hann få någon egen bild/uppfattning av honom.On my mind

2011-02-01 18:40:07
Det var länge sedan jag gjorde ett sånt här inlägg, detta är det senaste som jag fattat tycke för.
Btw, har precis bokat en one-way-ticket till Stockholm om två helger. Då börjar framtiden med nya äventyr. Spännande!Infernal

2011-01-04 23:30:42
Igår satt jag vid datorn och ville lyssna på ny, bra musik. Jag hade lyssnat igenom alla mina playlists på Spotify så mycket att jag hade lessnat på dem. Lösningen hittade jag dock på min dator. Jag hittade bland annat musik från en Absolut Music-skiva från 2007, som jag tror jag ej har lyssnat på. Där hittade jag i alla fall en låt som jag blev helt såld på. Tycker själva musiken i låten är helt fascinerade! Enjoy:

Innovativ lösning

2010-11-28 23:02:35
Jag fick syn på denna video innan helgen, och jag har inte kunnat sluta titta på den än. Tycker det är sjukt häftigt att han lyckas få sådana toner från plaströr. Min favorit-tolkad låt är nog Crazy Train han spelar 3:20.Push

2010-11-17 23:32:57
Senaste låten som jag inte kan få nog av.Imorgon: Harry Potter! =D
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf