Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från mars 2011

Recap

2011-03-29 20:25:23
Var ska man börja.. Jag har i alla fall hittat en lägenhet som jag kommer kunna bo i under hela exjobbet här i Stockholm. Det känns sjukt skönt! Nu på slutet hade jag sakta men säkert börjat ställa in mig på att jag skulle vara tvungen att åka hem på grund av bostadsbrist. Jag som precis började känna mig hemma på Riksbyggen och med uppgiften som jag ska göra, jag hade precis fått mina "SL-ben" och jag hade precis börjat upptäcka de många köpcentra som finns utanför stadskärnan.

Det har hänt en del sedan sist.

Bland annat har jag varit på Debaser och lyssnat på Dangers magiska toner, det var ett kärt återseende sen jag senast såg honom i Umeå på samma klubb, Shape up!

Jag har hjälpt till att flyttstäda Annas lägenhet då hon har flyttat till Chicago.

Jag har en egen lägenhet att komma hem till (vid Globen). På grund av Internet-brist under förra veckan (med undantag av mobilsurfning) blev det många tidiga kvällar. Det var inte helt ovanligt att jag låg i sängen redan vid 22.30 (jag som brukar vara uppe till tolv i alla fall).

Jag har varit och gått i väldens längsta tunnelbane-tunnel för att komma fram till ett stängt bibliotek och vara tvungen att vända om igen. Det var en resa som jag nästan kunde vara utan, men jag måste medge att resan kändes värd att göra tackvare den fascinerande tunnelnt.

I förrgår har lyckades jag laga min favorit-haloumi-rätt (sallad, tomater, basilika, bulgur och haloumi) precis som jag vill ha den. Jag blev så stolt och den såg så god ut att jag var tvungen att dokumentera..

BloggalbumOld town

2011-03-10 19:37:52
Förra helgen var jag och vandrade runt i Stockholm, främst i Gamla stan, något som jag inte hunnit med sedan jag kom ner. Det var en riktigt mysig dag, jag tog det bara lugn och gick på gator som jag inte gått på förr. Senare på kvällen, på lördagen, var jag och Anna och såg Black Swan. Ack, vad jag gillar den. Den var så bra, till och med ännu bättre på bio när man hör alla ljud och ser alla detaljer som finns i filmen.

BloggalbumYoga och muffin

2011-03-02 22:55:34

Åååh, gud vad ont det gjorde i mina fotograf-celler idag! Vackrare väder får man leta efter. Klarblå himmel och sol, hela dagen. Det var nästan så att jag bara ville sitta och titta ut genom fönstret, och titta på det vackra vädret. Trots mina försök har jag ännu inte lyckats med en foto-exkursion i Stockholm än. Jag hann dock med några snabba bilder med min mobil på solnedgången idag.

För en stund sen kom jag hem från yoga, det var första gången (hmm, när jag tänker efter så har jag kanske testat det en gång tidigare..), and the verdict: I like it. Nu sitter jag med en megastor muffin från Muffinsfabriken som belöning för det hårda arbetet. ;-)

Njut av nedanstående bilder, så fortsätter jag njuta av min muffin.
Toodles!

Bloggalbum
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf