Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från februari 2011

Melodi-favoriter

2011-02-28 21:30:42




I lördags gick ju sista delfinalen i melodifestivalen, och jag tycker det verkar som om de bakom programmen har problem att placera ut alla låtar i de olika avsnitten. Alla mina favoriter var ju i lördagens program. Här är en liten samling på de bidrag som jag sett och inte kunnat släppa.

Melody Club på Melodifestivalen, äntligen - så rätt.



Vet inte riktigt vad jag tycker om skinn-handske-på-ena-handen-stilen, men det krävdes kanske för glasscenen.



Bengtzing funkar alltid i Melodifestivalen.



Lite Within Temptation/Nightwish-varning på denna låt.



Hmm, det blev en väldigt lång lista men, men.
Gick förbi Olof Palmes mordplats idag, det låg rosor och det var genomströmning av människor där. Blev faktiskt lite förvånad, kanske för att jag inte hann få någon egen bild/uppfattning av honom.



Mat för gudar

2011-02-22 19:40:12




Men så är kanske inte fallet, i detta fall är det mycket god mat för människor. Under de senaste dagarna har det förekommit en hel del köpt mat på lunchen, det gör ont för plånboken men ack vad bra det är för magen. Favoriten jag pratar om är en biff-sallad med sallad, ingefära, chilli, sesamfrön, matvete och ganska tunt skuren biff. En perfekt kombination av delar från himmelriket. Biff-salladen finns på Frukostklubben typ på baksidan av T-Centralen för 115 kronor…



Koh Phangan

2011-02-17 21:01:12





Nu har det hänt en hel del, i söndags anlände jag Bromma flygplats med 20 kg packning för att på måndagen börja mitt exjobb på Riksbyggen. Efter en lite guppig start har exjobbet nu kommit igång riktigt bra, och det börjar kännas med och mer roligt. Okej, allt är väl inte skrivet i sten och helt klart men jag känner att det kommer att med tiden lösa sig. Det har varit fullt upp hela veckan, jag har inte ens hunnit se mig om kring inne i centrum. Jag får ta och göra det ordentligt i helgen. :-)

Igår hade jag möjligheten att följa med Riksbyggens IT-avdelning på avtacknings-middag. Det blev en tre-rätters middag på thai-restaurangen Koh Phangan, men jag orkade faktiskt inte en efterrätt. Restaurangen var inredd i thailänsk stil, med hytt-liknande middagsområden och med mysig djungel - en riktigt upplevelse. Under kvällen blev det simulerat regn a la thailänsk natt, med blixtar och dunder.



Lost for words

2011-02-08 20:30:29





Någon professionell bloggerska kommer jag då aldrig bli men att lyckas skriva ett halvdant blogginlägg i veckan borde jag ju klara av? Varför kan det inte bli två eller tre i veckan?

Well, kanske beror på att jag sedan helgen sover cirka 12 timmar per dygn, snittar 2 filmer per dag sen går och lägger mig igen - varpå allt börjar om igen. De senaste dagarna har inte varit allt för produktiva. För att inte riskera vara sjuk när jag börjar med exjobbet på måndag tar jag det extra lugnt.

I helgen var det en klasskompis födelsedagsfest, vilket jag sedan länge sett fram emot att gå på. Till en början kunde jag inte fara på festen, men efter en omstrukturerad exjobbs-planering slutade det med att jag kunde fara på festen trots allt. Då kunde inte en början till förkylning stoppa mig och det var det värt.
Fascinerande ny låt med Adele:





On my mind

2011-02-01 18:40:07




Det var länge sedan jag gjorde ett sånt här inlägg, detta är det senaste som jag fattat tycke för.




Btw, har precis bokat en one-way-ticket till Stockholm om två helger. Då börjar framtiden med nya äventyr. Spännande!




Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf