Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från februari 2010

25:e Februari

2010-02-26
Igår var en av mina lediga dagar, jag hade gjort en hel del på min uppsats som ska in på måndag (lyckats skriva 1200/1500 ord) och jag tyckte jag förtjänade en belöning. Denna belöning resulterade i en lite resa till Leeds. Även om människor säger att Bradford är en stor stad så känns den hälften så liten som Umeå, det vill säga den har inte så mycket erbjuda. Den har två affärer som man kan shoppa i och som svensk kan jag ju inte leva utan HM.

Därför är det sådan tur att Leeds endast är en tågresa bort, vilket är 15 minuter och £3.60. Efter 6 timmars vandrande i affärer var jag och Fatma helt slut och färdig-shoppade, vi kunde återvända till Bradford nöjda.

När jag kom tillbaka till Bradford och loggat in på facebook såg jag att vi (Go Eco) hade uppmärksammats i lokala TV4. Här är länken till inslaget: http://www.tv4play.se/

Jag håller tummarna inför finalen den 16e mars! :)Design Open

2010-02-13
Lite fler länkar till artiklar gällande vårt bidrag till tävligen. Hoppas juryn tycker det är bra att bidraget får publicitet..

http://www.nyteknik.se/
http://www.infotechumea.se/Oönskad

2010-02-11
Inte ens en månad har gått och jag har redan lyckats samla på mig små mynt som jag inte vill ha slängandes i plånboken. Jag får dem varje gång jag handlar och tar för lång tid att leta reda på när jag väl ska betala. Därför hamnar de i små prydliga högar i mitt rum, som dessa:

Prioriteringar

2010-02-11
För ett par dagar sen bestämde jag mig för att införskaffa ett par saxar. Jag traskade in på en matvaruaffär med lite allt möjligt, när jag stod i kassan och undersökte pengarna i min plånbok hör jag killen i kassan säga något. Han såg lite generad när han förklarade att han behövde få se mitt id. Det visar sig att man måste vara 21 år för att få köpa saxar. Sextonåringar får ta en öl till maten på en resturang men får inte köpa saxar, det känns logiskt..

Design Open

2010-02-08
Förra terminen läste jag en kurs som hette "Design Built test" som går ut på att man under ett halvår ska genomföra ett projekt. Gruppen jag var med i fick till uppgift att vara med i tävlingen Design Open som projekt. I tävlingen skulle vi ta fram/designa ett koncept som skulle motivera människor till mer hållbar transportering.

Förra veckan fick jag ett mail från en av mina gruppmedlemmar där det stod att vi var en av 6 grupper som var nominerade till final den 16e mars i Stockholm. Denna vecka har projektet fått publicitet då det står om konceptet och tävlingen på Umeå Universitets hemsida (http://www.umu.se/) samt att man kan lyssna på P4 Västerbotten (http://www.sr.se/) om det. Hoppa till 19 minuter i klippet för att komma till inslaget om konceptet.

Så jag håller tummarna inför finalen då jag är i Stockholm.


Klicka på bilden för att se de nominerade
23:e januari 2010

2010-02-01
Här kommer lite bilder på staden Bradford samt de jag umgåtts med den senaste veckan, dessa bilder är från förra lördagen.Klicka på bilden för att få fram en större storlek


Klicka på bilden för att få fram en större storlek

Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf