Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från september 2010

Oh la la

2010-09-27 22:30:29
Söndag på riktigt

2010-09-26 18:24:05
Idag har varit en sån där härlig söndag som man bara har ibland. Jag har inte känt någon stress, bara kunnat vara och göra det jag velat samtidigt som jag fått gjort endel av sånna saker som måste bli gjort aka skolarbete. Mycket har nog att göra med att min förkylning kändes bättre idag, jag som hoppades på att slippa den.

Nedan syns en bild som jag tog igår, det är en panoramabild som jag tagit för en fotokurs som jag läser.


Vyn från vardagsrumsfönstret, härligt att slippa regnet!
London x2

2010-09-23 23:57:31
Ååh. Bilderna som får mig att längta tillbaka till underbara England och framförallt London. Vet inte varför, men jag saknar verkligen London. Jag hann bara se staden ordentligt 2 gånger, men passerade staden flera gånger när jag skulle hem osv. Trots mina ofrivilligt spenderade timmar på Kings Cross saknar jag även tågstationen.

För att fira min och min brors födelsedag detta år valde de att hälsa på mig i England så vi möttes upp i London för en liten födelsedagssemester. Vi hann se mycket! Big Ben, London Eye, Hyde Park, Westminister Abbey och alla shopping-centrum! Min favorit-shop var dock en liten vagn längst Oxford street där man kunde köpa sjalar.
Här kommer i alla fall lite bilden från den resan på sådant som man kanske inte ser varje dag:


Nya, dyra bilar som behöver polis-eskort längst gatorna utanför Hyde ParkEn bil som vars chaufför råkat trycka lite för hårt på pedalen när han skulle parkeraEn SVART telefonkiosk, är det möjligt?Blev lite nostalgisk..Mina två nyinköpta sjalar som jag lyckades slarva bort under min sista vecka i Bradford..


Nästa London-besök blev bara några veckor senare, kanske lite dålig tajming men jag var inte ledsen. Då skulle jag träffa min kompis Anna för en riktig shopping-resa! Jag som trodde jag hade varit till alla stora affärer jag senast var i London, men icket. Det fanns affärer kvar. Såsom Abercrombie & Fitch där endast modeller (typ) får jobba, COS Miss Selfridge, Selfridges… Mina fötter gjorde ont de dagarna. Men, vi hann även med lite sightseeing. :-)


Söta elefant-statyer utplacerade lite varstans (för att stödja den utdöende asiatiska elefantarten)Lloyd’s buildingGherkin building - "Gurkan"Den obligatoriska bilden på Tower BridgeVad gör man inte för att få se lite juveler..Hotellet vi bodde påMillennium bridge och St. Pauls cathedral


Underbar stad med underbara människor, nu blir det sängen. Kanske får drömma lite om London?Yay

2010-09-22 21:10:47
Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!
Jag är klar med min nya hemsida. Känns så skönt! Hade verkligen inte pallat fixa den samtidigt med studier. Enjoy! Nu blir det film.

Toddles.
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf