Blogg

En blogg om fotografering, studier och dagliga händelser, men även en hel del om musik och film.

Visar inlägg från juni 2010

Midsommar

2010-06-26


Min midsommar spenderades som alltid i stugan, fel skulle det kännas annars. Nog för att förändringar är bra, ibland, så gäller det inte firandet av midsommar. Det är något speciellt med att vakna upp i stugan och veta att man senare under dagen får träffa släktingarna och vara ute i naturen.Sommar!

2010-06-13


Äntligen har favoritårstiden kommit! Det har blivit sommar, och livet känns genast så mycket lättare. Denna sommar kommer bli annorlunda, det är första sommaren som jag verkligen har ett sommarjobb hela sommaren, och efter första veckan på jobbet känns det inte alls farligt eller jobbigt. Jag kommer att få hålla på med det jag gillar, men jag måste medge, det känns även bra att få bestämma själv vad det är jag ska göra och när - huvudsaken är att det blir gjort. I sommar kommer jag, tillsammans med mig grupp vidareutveckla vårt projekt (Go Eco) som tidigare vann Design Open, det ska bli väldigt intressant att se om det blir en dans på rosor eller kolpromenad i helvetet, men även spännande att se vart vidare arbete tar oss.2:a Juni 2010

2010-06-02


Det har nu gått en vecka sedan jag anlände Sverige. Nu när jag tänker tillbaka på mitt utbyte i England känns det som en dröm, minnena känns otydliga. Det känns skönt att vara tillbaka, och jag ser fram emot en super-spännande sommar som jag tror kommer att erbjuda mycket.

Det är dock några saker som jag kommer att sakna:

Människorna
Trots den korta tiden som jag var där, så hann jag träffa en hel del härliga människor som jag faktisk kommer att sakna. Även om en stor del av utbytesgruppen bestod av franska människor kommer jag sakna deras förkärlek till att prata franska, än kan jag höra dem säga "Ça va?".

The Free City Bus
Gratis-bussen som går i en cirkel runt Bradford och som tillåter en att utforska alla viktiga delar av staden.

National Rail och National Express
Buss- och tåg-transportmöjligheterna som finns utanför Bradford är helt underbara, och med hjälp av rabattkort som studenter kan ta del av är priset inte en avgörande faktor om man ska resa. Har man tur kan man hitta en resa till London för £7. Även om Bradford inte alltid varit den mest attraktiva staden har inte det känts som en nackdel eftersom det finns så många andra städer man kan besöka. En av mina drömmar med att plugga utomlands var att få se mig omkring i England, och jag har inte blivit besviken.

Bo mitt på campus
Jag har haft nära till allt; biblioteket, skolans pub, gymmet, bokaffären har alla varit mina grannar under det senaste halvåret. Jag har till och med bott nära den lokala lilla affären som har öppet till kl 12 på kvällen. Nu när jag kommit hem får jag tänka om när jag på kvällen får sug efter chokladmuffins.

Tescos Chokladmuffins
Godare och billigare chokladmuffins har jag inte ätit. Tescos double chocolate muffins är nog något som även den mest hälsosamma människa skulle uppskatta.

University of Bradford Union
Det händer alltid något på kvällen, och många gånger är det skolans studentförening som ligger bakom detta. Är det inte fredags-disco så är det "Wicked Wednesday" eller "one-pound-thursdays". Det är alltid något som händer på kvällen och det är alltid någon som ska dit.

Näe, nu är det dags att förbereda mitt tal till företag som jag kommer att telefon-terrorisera angående sponsring för vårt projekt i sommar. They won't know what hit them! Mouaha.
Visa inlägg från en specifik månad:

Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf