Adele och Linnros

2011-04-03 18:45:52
Under förra veckan tog jag äntligen tag och uppdaterade musiken på min musikspelare i telefonen. Det var på tiden! Det känns som om senast jag gjorde detta var när jag köpte mobilen. Artisterna som fick flytta in i min telefon är Adele, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Robyn. Robyn och Daniel Adams-ray har jag lyssnat på en hel del tidigare så deras skivor var det inte så mycket nytt på. Däremot var det Adele och Oskar Linnros som fick stå för överrasknings-favoriterna. Följande är några av mina favoriter

Några fler låtar som lyckats fastna är "Roumour has it" med Adele samt "25" med Oskar Linnros (passande med tanke på att det snart är min tur att bli 25..).

Nu hoppas jag att min ugnsstekta lax ska bli klar snart. Tajming i köket är inte min grej: bulgurn är redan klar medan laxen mer eller mindre är helt rå. Oh well, den som väntar på något gott..
Provade förresten pizzerian som ligger precis brevid där jag bor (tar ca 30 sekunder att gå dit) nu i helgen. Jag hade tänkt vänta längre med det för risken är att jag går dit och handlar mat varje dag, det skulle inte vara bra för figuren. God pizza hade de i alla fall, och det visade sig att de även hade annat man kunde beställa; sallad, rull-kebab, indiskt.

Får väl se hur många inlägg det kommer bli famöver. 3G-routern som jag tänkte använda valde att sluta fungera när den kom ner till Stockholm, eller så valde den att ge upp på grund av min hantering med teknik. Sitter nu med datorn uppkopplad mot mobilen som wifi hotspot (trådlös router). Fungerar bra, men seeeg.

Toddles!Skriv en kommentar till inlägget:

  • ett + åtta =
Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf