Newcastle

2010-03-03
För ett par dagar sedan, närmare bestämt i lördags, var det dags för den andra resan som international office anordnar. Ungefär en gång i månaden anordnar de en resa till en stad i England, som ligger i området. Denna gång blev det Newcastle som skulle besökas. Det enda jag tänker på när jag hör Newcastle är vår Europa-resa då vi "landade" i Newcastle efter en båtresa från Göteborg, men jag kunde inte känna igen något. :P

När vi kom fram till Newcastle dröjde det inte länge innan regnet gjorde sig påmint - tur var det väl att jag hade tagit med mig mitt paraply - mindre tur var det att det senare gick sönder. Trots regnet blev det en riktigt intressant och bra dag, vi hann se så mycket! Något som de har gott om i Newcastle är brorar, jag tror de har 7 brorar över älven inom ett avstånd på 1 km. Under vistelsen blev det besök i deras moderna konstmuseum, ett slott från 1500, en gammal kyrka, China town där vi åt kinesisk buffé samt gatan som är döpt efter Charles Grey (han som gav namnet till teet Earl Grey).


Klicka på bilden för att få fram en större storlek


Idag blir det en slö dag med massa c-vitamin och clementiner, jag har en oroväckande känsla i halsen..Skriv en kommentar till inlägget:

  • ett + åtta =
Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf