Igår och 10 år sen

2011-09-12 16:40:37

En tid med mycket gott.
(Canon 450D, blixt, Samyang @ F/2.8 1/2 ISO 200)


Igår var det 11:e september och 10 år sedan attentaten i New York. Jag kommer fortfarande ihåg vad jag gjorde för 10 år sedan och hur jag fick reda på vad som hade hänt i NY. Jag satt och chattade med en klasskompis på datorn samtidigt som jag gjorde mig i ordning för att fara på ridningen när hon skrev "USA brinner" (eller något liknande).

Men till något så mycket roligare! Igår var startskottet till en av mina favorit-perioder. Nämligen den tid på året då många av mina släktingar fyller år. Mina två bonuskusiner, två av mina kusiner, min farfar, min farmor, min mamma, min farbror, JULAFTON och sedan avslutning med min faster. Efter min faster är det uppehåll med firande tills jag och min bror fyller år på våren.
Man kan väl säga att det är en tid på året då man är väl uppdaterad med vad som händer i släktingarnas liv och kvoten på tårta och annat gott är stor.

På tal om något helt annat så har jag äntligen börjat ta tag i min hemsida, ska börja på en ny design snart, men först blir det att fixa snygga URL:er med htaccess.Skriv en kommentar till inlägget:

  • ett + åtta =
Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf