En helg med djur

2011-04-27 11:53:34
Påsken har varit helt underbar. För en vecka sedan hoppade jag på flyget och reste norrut, för att spendera påsk-helgen i stugan med vacker landsbygd, mycket god mat och godis samt släkten. Det blev även en foto-utflykt med brorsan. Denna gång blev det ingen lång promenad, vi gick endast till skogen bakanför stugan. De sista bilderna i bloggalbumet är bilder från denna utflykt med ett försökt att fånga den vackra solnedgången.

Som rubriken antyder har det varit en helg med en hel del djur - i alla fall fler djur än vanligt. När vi kom till stugan fick vi ett väldigt varmt välkomnande av grannens katt. Trots det är en utekatt så är den väldigt social och kelig, så fort jag eller brorsan var less på att klappa den gick hon till den andra för att bli ytterligare klappad - hon var inte nöjd. Senare under ett par dagar fick vi besök av ett par renar, och nytt för i år är att en granne har skaffat en ponny som går med deras får. Det var så sött att se en ponny med ett gäng får.

Varför jag ens lägger energi på att nämna detta är eftersom ett par år sedan fanns det inga djur kring vår stuga, men som den djurälskare som jag är är det trevligt att mötas av djur på landsbyggden.

Nu är jag hemma i Umeå igen, och igår premierade jag och brorsan glassätande på apberget - det var sjukt skönt väder! Efter två månader i huvudstaden (som har gått alldeles för fort!) kändes det ändå skönt att få komma hem. Framöver blir det firande av födelsedagar (både min egen samt min bror) och kanske lite valborgs-firande. Tänk att jag redan fyller år. Känns som det var igår jag spenderade min födelsedag på Kings Cross och väntade på ett 5 timmar försenat tåg.

Toddles!Skriv en kommentar till inlägget:

  • ett + åtta =
Copyright © 2010 - Emma Landfors - Interaktionsdesigner och fotograf